Kan Monkam bli fast på laget?

bildeFXTV gir oss Brann-supportere et supert tilbud midt på vinteren. Alle Branns kamper på La Manga blir vist direkte på web-tv. Det er et tilbud som jeg selvfølgelig benytter meg av. Det koster litt, men for en kamp koster det bare så vidt mer enn colaen jeg kjøpte i går på et av byens nyeste utesteder. 72 kroner for 0,33 liter – skrekk og gru.

Brann er i 2007 ubeseiret. Årets treningskamper ser ut til å bli noe helt annet enn tristessen vi opplevde i fjor. I kampen mot Lillestrøm viser Brann lovende takter. Først og fremt er det deilig med en seier, men spillet er også til tider brukbart. De enorme skadeproblemene fra de siste sesongers oppkjøring er borte. Bortsett fra Bakke er alle tilgjengelige denne vinteren, og alt ligger til rett for et godt Brann-år.

Brann stilte med dette laget:

Keeper: Opdal

Forsvar: Dahl, Bjarnason, Björnsson, Hanstveit
Midtbane: Guntveit, Monkam, Andresen,Vaagan Moen

Angrep: Sæternes, Helstad

Monkam har blitt vant til norsk toppfotball, og viser at han i år har tenkt å bli mer enn stallfyll. Samarbeidet med Andresen fungerte bra i dag. Opdal og forsvarsfireren hadde også full kontroll. Helt på topp er imidlertid ikke samarbeidet mellom Helstad og Sæterens helt innkjørt ennå. De trenger ennå litt tid.

Men for min del var dagens beholdning, bortsett fra seieren da, vår afrikanske venn Monkam. I Royal League viste han at han var på gang. Fremgangen ser ut til å fortsette.

Hva tror du ? Kan Monkam klare å etablere seg i Branns førsteellever? Eller blir konkurransen for tøff?

Tags: , , , , , ,

Kommentarer