Uflaks eller udyktighet?

bildeCorrales-saken skaper bekymring. Normalt sett ville jeg kalt en slik sak for uflaks, men siden det er Brann som er innblandet er jeg pinadø ikke sikker. Brann-historien er full av merkelige episoder. Husker dere for eksempel salget av Odd Johnsen, da Brann glemte å sende regning på spilleren? Eller da Brann glemte å melde Birkir Kristinsson og Jan Ove Pedersen på til den viktige kampen mot Liverpool?

Corrales-saken føyer seg liksom bare fint og naturlig inn i saker av Brann-fadeser. Heldigvis har det blitt færre og færre de siste årene, og heldigvis er Roald Bruun-Hanssen ansatt. Han er etterretteligheten selv.

Corrales overgang fra HamKam til Brann har i stedet for en etterlengtet forsterkning blitt en verkende byll. I kontrakten finnes det ingen klausul som vil annulere avtalen om Corrales ikke får oppholds- og arbeidstillatelse. I verste fall kan Brann risikere å betale overgangssum, pluss lønn til Corrales i tre år. Brann kan tape nærmere fem millioner kroner. Månedene uten en sportslig leder kan koste Brann dyrt. Men det er ennå et lite håp om at saken ordner seg.

Hva mener du? Hvem bør ta ansvaret for dette? HamKam? Corrales? Brann? UDI?

P.S. Dette har ingenting med Brann å gjøre, tar meg likevel en friheten å anbefale en usedvanlig god fotballbok. VM. Bobilmemoarer, Tyskland 2006 av Førsund og Holstad, handler om to fotballentusiaster som reiser rundt i Tyskland og følger VM i fotball. Velskrevet og uhyre morsomt. Jeg hadde en strålende helg sammen med den.

Tags: , , , , , , , , ,

Kommentarer