Er Brann oppskrytt?

bildeDet hevder Truls Dæhli i VG. Han skriver blant annet i mandagens avis: «For Rosenborg hadde ikke bare vunnet en fotballkamp, Rosenborg hadde overkjørt Brann og avslørt serielederen som oppskrytt…»

Er det tilfelle? Har Brann fått i overkant godt betalt de tre første kampene av sesongen?

Hvis vi legger søndagens kamp til grunn for den påstanden, kan det se sånn ut. Men også hvis vi ser bak resultatene på de tre første kampene kan det kanskje være grunn til å mene det, i hvert fall hvis vi skal tro Martin Andresen. Han uttaler til Bergens Tidende, før ydmykelsen på Lerkendal: «Vi har egentlig ikke vært så veldig gode. Vi var gode defensivt mot Stabæk, løp mye mot Godset og fikk tidlige mål mot Vålerenga som gjorde at de knakk sammen».

Brann har ikke bare Norges dyreste stall, de har også svært mange kvalitetsspillere. Men det hjelper som kjent lite hvis ikke alle trekker i samme retning. Kollektiv svikt kaller Mjelde det.

Mot Stabæk fungerte den avventende spillestilen. Med mange mann bak ballen lå de kompakt og stengte alle rom som Nannskog og co bevegde seg inn i. Men mot Rosenborg ble de ikke avventende, de ble passive. Kanskje Brann, som har tradisjon for å spille offensiv og ballbesittende fotball ikke kler den kyniske stilen?

Hva mener du? Er du enig med Truls Dæhli? Er Brann oppskrytt?

P.S. Stemningen på Stadion var fenomenal sist, kanskje blir den enda bedre på lørdag? Bataljonen jobber knallhardt. På fredag skal en ny sang øves inn. Sjekk Bataljonens sider.

Tags: , , , , , , , , ,

Kommentarer