Tilby Robbie ny kontrakt!

bildeBrann har på nåværende tidspunkt ikke råd til å kjøpe egne spillere. De er fortsatt avhengig av hjelp fra investorselskapet Hardball, slik de har vært det de siste to-tre årene. Hardball er selve fundamentet for Brann- suksessen. Uten Hardball hadde Brann aldri vunnet gull i år. Investorselskapet bør derfor behandles med den største ydmykhet av Brann. Etter min mening er det ikke urimelig at Hardball får en plass i Brann-styret. En debatt om det bør Brann være forberedt på.

Overgangsmarkedet er vanskelig. Selv med Hardball på laget er det ikke bare for Brann å hente inn ny spillere. Prisen på norske spillere er skrudd i været. Det startet i fjor da Christian Brink gikk fra Sogndal til Lyn for hele fire millioner. I år har Vålerenga betalt hele syv millioner for Lars Iver Strand. Det sier seg selv at hvis Brann skal kjøpe en spiller som kan erstatte Winters eller Andresen, må de ut med en langt høyre en pris.

Heldigvis har Brann allerede en solid stall, en stall som er god nok til å ta gull også til neste år. Men da bør vi beholde alle spillere i stallen, også Robbie Winters. Robbie har lenge ønsket seg tilbake til de britiske øyer, men på de britiske øyer er interessen for Robbie liten. Hvis Winters ønsker å holde lønnsnivået sitt oppe, finnes det bare en klubb for ham: Brann.

Derfor, med tanke på det vanskelige overgangsmarkedet, bør Brann tilby Robbie Winters en ny ettårskontrakt. Jeg tror han holder nivået et år til. Er du enig? Eller synes du Robbie har gjort sitt for Brann?

Tags: , , , , , , , , ,

Kommentarer