Oppløftende

bildeBrann tapte med to mål og er i realiteten ute av UEFA-cupen. De møtte et lag som er mer rutinert, et lag som er midt i sin sesong. De møtte et bedre lag.

I stedet for å deppe over resultatet velger jeg å juble over prestasjonen. Den var nemlig svært så oppløftende. Den viste at Brann kommer til å bli en av årets beste lag i den norske eliteserien. Brann hadde Everton til tider i kne, og de fleste spillerne viste at de har klart å ta vare på formen fra i fjor. Først og fremt imponerte Kristjan Örn Sigurdsson, som vanlig. At en storklubb ennå ikke har lagt inn et bud på han, er et lite mirakel. Men det var flere som sto frem: Håkon Opdal spiller med autoritet og lim på hanskene, Jan Gunnar Solli har løp en Maraton ut på det tunge banen og er nesten blitt enda bedre enn i fjor, Petter Vaagan Moen var på hugget og slo flere presise innlegg. På midten viste Eirik Bakke og Hassan El Fakiri at de fint klarer å fylle tomrommet som fjorårets kaptein etterlot seg. På topp viste Helstad glimt av sin klasse, og da Demba kom innpå så vi konturene av en klassespiss.

Dessuten var det fantastisk stemning på tribunen.

Med tanke på kommende sesong var dette en meget hyggelig affære. Brann er på vei til å bli enda bedre enn det de var i fjor.

Hva synes du om kampen? Tror du Brann kan bli bedre enn i 2007?

P.S. I would like to send my regards, as I promised, to Michael, the friendly and polite «scouser», that I met on the bus on the way to the stadium.

Tags: , , , , , , ,

Kommentarer