Hvor mye er Huseklepp verdt?

bildeLa oss være glad for at Roald Bruun-Hanssen og de andre i Brann-ledelsen ikke alltid lytter like mye til meningene som rører seg i folkedypet. Da Erik Huseklepp for eksempel signerte ny kontrakt med Brann var reaksjonene sterke. Det var ikke få som mente at Brann ga Huseklepp altfor gode betingelser.

Det var ikke bare sinte innlegg her på bloggen, også trenere og eksperter, som for eksempel Ståle Solbakken, uttalte seg negativt om avtalen som ble inngått med Huseklepp.

Som vi husker var det Hardball og Bjarne Berg som tok initiativ til og finansierte store deler av den nye kontrakten, og det var RBH som halte kontrakten i land. De ville for enhver pris hindre en overgang til Stabæk, som Huseklepp hadde en slags avtale med.

Sign-on-fee og lønn ga Huseklepp til sammen 3,3 millioner i året.

I dag kan vi slå fast at Brann og Hardball gjorde et særdeles klokt valg. Det er lenge siden Brann har hatt en hetere vare. Hvis Brann spiller sine kort rett, kan de tjene store penger på driblekongen, samtidig som de kanskje kan blidgjøre Hardball igjen, for de skal som kjent ha halvparten av overgangssummen.

Pressen i Spania skriver at Racing Santander er villige til å legge inn et bud på 17,5 millioner kroner for Huseklepp. I følge TV2 har imidlertid Brann satt en prislapp på 25 millioner kroner på Sandsligutten.

Det tallet synes jeg er altfor lavt. Hvis vi først skal selge den store stjernen vår, bør alt under 40 millioner være uaktuelt.

Hva mener du at Brann skal kreve?

Tags: , , , , , , ,

Kommentarer