Hvem bør Brann kjøpe?

bildeBrann sin stall er ikke god nok til å kjempe helt i toppen. Det har vi i grunnen visst lenge. Forsvaret er for ustabilt. Midtbanen for lite kreativ, mens angrepsrekken hadde vært et sorgens kapittel uten juvelen Huseklepp. Mot Molde ble det spesielt tydelig. Med et par spillere ute hadde Brann ingen fullgode reserver å sette inn. Gylvi ble som vanlig løpende i mellom, mens Cato Hansen i øyeblikket ikke er i nærheten av å holde Tippeliganivå.

Brann har sluppet inn 30 mål på 18 kamper. Det betyr 1,67 i snitt per kamp. Det er tall Brann ikke kan leve med.

Hvis Brann skal kjempe om medaljer (les: bronse), må det handles.

Guastavino kan bli neste nye spiller. Det kan styrke Brann betydelig. Men jeg frykter at han bare skal erstatte Erik Huseklepp, og dermed er vi like langt.

Etter min mening trenger Brann en ny forsvarskjempe. En mann som kan skape ro i forsvarsrekken. De trenger en midtbanespiller som kan fordele baller med høyere presisjon enn de nåværende, og de trenger en kantspiller som kan gi Moen og Solli kamp om plassene.

Hvis Brann får hjelp av Hardball, skulle det være mulig. Nesten alle Tippeligaklubbene sliter økonomisk. Nesten alle har budsjettert med spillersalg. Det er kjøpers marked. Brann kan gjøre et varp.

Hvem bør Brann kjøpe?

Tags: , , , , , , , , ,

Kommentarer