Ny innpakning

bakkelead_104044g

Brann-bloggen så dagens lys første gang i 2005. Siden den gangen har jeg skrevet 857 poster, mens dere har til sammen hatt 48.516 innlegg. Det er et svært høyt tall, og forteller mye om det engasjementet som eksisterer rundt klubben. Selv om alle som deltar i debatten har et nært og lidenskapelig forhold til Brann, har debatten til tider vært frisk.

Fra og med denne uken presenterer vi bloggen i ny innpakning. Hvis du sjekker lenkene, kalenderen og søkeren, vil du oppdage at du med den største letthet kan finne igjen gamle poster. Du kan også finne alle blogger som er skrevet om et bestemt tema, eller alle poster som for eksempel er skrevet om Eirik Bakke. Brann-bloggen har på alle mulige måter blitt kraftig oppjustert, og vi håper at du setter pris på det.

Samtidig tar jeg gjerne i mot forslag til diskusjonsemner. Jeg forsøker etter beste evne å dekke Brann -debatten fra flest mulige vinkler, alt fra årets forsvarsproblemer, til talentutvikling, økonomi og Steinar Nilsen.  Men det er likevel, høyst sannsynlig, noen emner som du mener er blitt utelatt.

Hva er det for lite av her på bloggen? Hvilke saker (og personer) bør vi debattere mer?

Tags: , , , , ,

Kommentarer