Skal vi hjelpe Start?

Som det eneste laget i eliteserien har Brann ingenting å spille for. Alle lag over Brann på tabellen kjemper om Royal Leauge og medaljer; alle lag under kjemper for unngå nedrykk. Sesongavslutingen til Brann blir spesiell, men viktig. Grunnlaget til neste sesong bør legges allerede nå. Vi må få flyten og selvtilliten tilbake.

Start er ingen enkel motstander, men et lag jeg inderlig håper vi slår. Det forsmedelige tapet mot Start i vår er ikke glemt. Vi har mye å revansjere. Dessuten er jeg så inderlig lei all sympatien Start skal få fordi de kommer fra første divisjon og har brukt mindre penger på spillerkjøp enn det Vif og Brann har. For meg er alt dette godsnakket rundt Start uforståelig. Alex minner lite om Per, Erik Soler er ikke Pål og Tom Nordli er definitivt ikke Askeladden.

Jeg har møtt en del Brannssupportere denne uken som sier at de har et ambivalent forhold til kampen mot Start. De ønsker at Start skal blir seriemester fremfor Vif. Slike tanker sliter ikke jeg med: En seier over Start hadde smakt minst like godt som seieren over Rbk.

Hva mener du? Skal vi hjelpe Start til komme foran Vif på tabellen, eller skal vi vise dem hvem som er det egentlige storlaget?

Svar på forrige quiz: De som scoret Branns mål i åpningskampen mot Viking i 2000 var: Kvisvik, Mjelde 2 og Helstad. Dette visste Olveball, Change, LOH og Mjøgert.
Dagens quiz: Hvem scoret Branns mål i kampen mot Start på Kristiansand stadion i 2002?

Tags: , , , , , , , , , ,

Kommentarer