Heia Brann!

Endelig har Brann-toget begynte å gå igjen. Endelig spiller Brann to gode omganger, og endelig spiller Brann fotball slik vi vet at de kan.

Hele laget var bra i dag, men noen må likevel fremheves. Scharner, der Fussballgott, var igjen usannsynelig god. Bala Garba og de andre spissene var ikke i nærheten av å score. Andresen stabiliserte midtbanen perfekt, og på topp var Winters bevegelig og scoringskåt.

Mjelde skal også ha skryt. Taktikken han la opptil i dag forvandlet Start til et helt ordinært lag. Tom Nordli fant aldri et mottrekk til Branns høye press.

SKB fikk endelig tatt ut sitt potensial. Det er nesten litt bittert å tenke på de kampene vi har rotet vekk poeng mot overkommelige motstandere som Aalesund, Molde, Tromsø og Bodø/Glimt.

Denne seieren smakte godt. Fortsetter det slik begynner jeg kanskje å drømme om Royal Leauge igjen.

Hva tror du? Er Brann definitivt over kneiken?

P.S. Det virker som om det er noen her på bloggen som kun leser overskriftene. Derfor, la meg presisere det nok engang: Jeg har aldri ønsket at Brann skulle hjelpe Start. Når Brann ikke blir seriemestere er det meg revnende likegyldig hvem som gjør det.

Svar på forrige quiz: Branns mål i bortekampen mot Start i 2002 ble scoret av Tommy Knarvik og Jonas Jonsson. Det visste

Tags: , , , , , , , ,

Kommentarer