Bør Scharner selges?

Paul Scharner spilte uvirkelig godt mot Start. Jeg tror jeg aldri har sett bedre stopperspill noensinne på Brann Stadion.

Synd at det tok Brann såpass lang tid å forstå at de hadde eliteseriens beste midtstopper i stallen. Scharner sa allerede i juni at han ønsket å spille midtstopper. Kanskje Mjelde på et tidligere tidspunkt burde sjekket ut den ideen? Kanskje på trening? Kanskje i en andrelagskamp, som i hvert fall Espen Steffensen hadde sett?

Bjarnason måtte bli skadet og Klock måtte bli kastet til Vif-ulvene, før Mjelde torde å plassere Scharner der han åpenbart hører hjemme.

I fire og en halv kamp har han vært på banen som midtstopper (han måtte ut med skade mot Lokomotiv). Når «der Fussballgott» har regjert i de bakre rekker har Brann bare sluppet inn et fattig mål: Soma sitt selvmål mot Lillestrøm.

Scharner har spilt så bra at agenter, talentspeidere og storklubber allerede har satt en stjerne ved navnet hans.

Brann kan fort tjene store penger på et salg av østerrikeren, men samtidig vil Brann da redusere sine sjanser til gull i 2006.

Paul Scharner har kontrakt med Brann ut 2006.

Brann kan havne i et kinkig dilemma. Skal de selge Scharner og tjene noen gode millioner? Eller skal de beholde han og jakte på gullet neste år?

Hva mener du?

Svar på forrige quiz: Tidligere Brannspillere i Løv-Ham: Marin Hollund, Endre Hansen, John Erik Indrebø, Erlend Storesund, Erik Mjelde og Knut Walde. Den quizen løste Polly og MacGyver.

Dagens quiz: Hvilke tre ting har disse spillerne felles: Per Egil Ahlsen, Raymond Kvisvik og Roger Helland?

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kommentarer