Ny lederstil

bilde

Steinar Nilsen har startet sitt virke i Brann, og det merkes. Han har tidligere uttrykt misnøye med Erlend Hanstveits nøling, og i helgen gikk han hardt ut og forlangte en avklaring rundt hans rolle i laget.

  • – Jeg er ikke komfortabel med å ha en spiller på trening som ikke vet om han vil spille for oss. Vi er tross alt Brann, vi må ha stolthet nok til å kunne si at hvis spilleren er usikker på om han vil spille for oss, så er han kanskje ikke den rette for oss, heller, uttalte Nilsen i lørdagens avis.

Dette utspillet, som virker velfundert og planlagt, er ikke bare en advarsel til Hanstveit, det er vel så mye, tror jeg, en markering, han forteller samtidig til alle ansatte i Brann, at fra nå av er det Steinar Nilsen, og bare han bestemmer. Dette er det første steget hans i å bryte opp det mange mener er en spillerstyrt gruppe. Det hjelper ikke om spilleren heter det ene eller det andre, om han er godt betalt, har vært trofast, betrodd eller kaptein. Steinar Nilsen er sjefen.

Samtidig er han smart nok til å legge inn en flørt til oss supportere som det nok er flere enn meg som biter på: » Vi er tross alt Brann, vi må ha stolthet…» Det er musikk i mine ører.

Det er mye som tyder på at Nilsen har en helt annen lederfilosofi enn sin forgjenger.

Hva mener du om dette utspillet? Er det riktig av Nilsen å kringkaste sitt syn på Hanstveit-saken? Burde han vært mer tålmodig overfor bærebjelken Hanstveit?

Tags: , , , , ,

Kommentarer