Nytt blod nå!

bildeNok en kamp langt under pari. Det er nærmest ubegripelig hvordan Brann skifter ham og blir et langt svakere fotballag når de forlater Bergen by. På de ni første hjemmekampene har Brann tatt 20 poeng. På elleve bortekamper har de tatt 10 poeng. Hva er det som gjør at laget står med hoftefeste når kampen starter og trenger minst en omgang før de ser ut som et skikkelig fotballag?

Selv mot svake Lyn, som er et lag i fritt fall, både økonomisk og sportslig, klarer ikke Brann å heve seg. I perioder av andre omgang flyter spillet bra. Ellers er det samme begredelige innsats som de har vist så mange ganger før på fremmed gress. Pasningene går i hytt og vær, de taper nesten alle dueller og Sigurdsson gjør nok en tabbe. Hvor mange mål har han kostet Brann dette året?

Det er helt nødvendig at de får noen nye signeringer. Vi må fastslå at det er vel mange av årets Brann-spillere som ikke holder det forventede nivået. Erik Huseklepp, vår stjerne og frelser, er oppsiktsvekkende mye bedre enn neste mann på laget.

I år har særlig den sentrale linjen sviktet for mange ganger. Det har vært bøttevis med tabber i midtforsvaret. Vi har ingen sentral midtbane som kan dominere kampene. I tillegg må vi ha en god og målfarlig spiss ved siden av Huseklepp. Tre sentrale kvalitetsspillere er et minimum om Brann skal bli et topplag igjen.

Det positive er at Brann klarer å komme tilbake to ganger, og ett poeng er bedre enn ingenting. Men dette er uansett ikke godt nok for å være med å kjempe om bronsemedalje.

Tags: , , , , , ,

Kommentarer