Nyt Huseklepp (og gled deg til mandag)

bilde2009 har vært en høyst middelmådig sesong. Landslaget har skuffet, norske klubber på Europacup-eventyr har blitt ydmyket, og Tippeligaen er helt uten spenning. Rosenborg er så suverene at selv trønderne kjeder seg. Finanskrisen og det fatale valget om å utvide eliteserien fra 14 til 16 lag, har gitt oss en rekke knokkelkamper med begrenset underholdningsverdi. Halvparten av klubbene kjemper for en fornyet Tippeligaplass og spiller fotball deretter.

Selv Brann har opptrådt som en middelmådighet. De har riktignok gitt oss noen fine oppturer, men de har som regel blitt avløst av fortvilelse og nederlag. Når syv serierunder gjenstår er det intet annet enn en bronse vi kan drømme om.

Er det egentlig noe å glede seg over, er det noe å glede seg til? Ja, jeg tror at Start-kampen bar bud om bedre tider. Jeg tror Steinar Nilsen omsider har fått orden på forsvaret. Det var solide saker ørnene viste oss på Sør-Arena.

Dessuten er Bakke skadefri, og når Bakke og Jaiteh spiller sammen sentralt taper ikke Brann, og fremover på banen har vi som kjent et av Norges mest spennende spisspar.

Og etter å ha vært på You Tube (se under) og sett Erik Huseklepp fantastiske raids og mål, kjenner jeg igjen den sitrende følelsen av forventning og gode stunder på Stadion.

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Kommentarer