Er det treneren eller spillerne?

bildeFør neste kamp må noe gjøres. Vi holder ikke ut å se flere kamper av den typen som vi så sist mot Aalesund. Sjelden, kanskje aldri, har jeg sett et mer tafatt Brann-lag. Kampen vil for alltid stå som en av tidens dårligste. Det var anti-fotball av verste slag. Tre mål scoret svake Aalesund, mens fremover på banen led et stillestående Brann av ansvarsfraskrivelse. De trillet heller ballen bakover på banen enn fremover. Ikke én eneste sjanse hadde de, nesten ikke til å tro. Selv da de tapte 0-9 og 0-10 mot Rosenborg produserte de noen halvsjanser.

Noe er fundamentalt galt med laget. Er det Nilsen som ikke helt hva han bedriver med? Det kan av og til se sånn ut, at Nilsen ikke har en klar plan for hvordan laget skal fremstå. Det virker som det er tilfeldighetene som rår. Men jeg har problemer med å tro dette. Selvfølgelig må Nilsen en idé om hvordan Brann skal opptre, men hvorfor er det så vanskelig å få øye på denne ideen?

Er det heller spillerne som er problemet, er det de som ikke holder mål, som ikke evner å sette omsette Nilsens teorier i praksis? Det er utvilsomt mange svakheter med årets lag, men det er også mange plusser, mange kvalitetsspillere. Spillere som på ulike tidspunkt har vist at de holder forventet nivå. Nei, det blir også for enkelt å skylde bare på spillerne.

Det er en gåte. Hva mener du? Hvor ligger problemet? Hos spillerne? Hos Nilsen?

Tags: , , ,

Kommentarer