Blir Brann bedre i 2010?

vaagan_105085cRoald Bruun-Hanssen tror det. Han mener det finnes en rekke grunner til at Brann skal fremstå som et bedre og mer solid lag til neste år. Han peker på at Brann starter neste sesong med tilnærmet samme tropp som i år. 21 spillere som nå er kjent med det nye trenerteamet og deres nye treningskultur.

  • – Trenernes ideer og rutiner sitter også nå. Vi trenger ikke bruke store deler av oppkjøringen til å bli kjent med det nye, sier han.

Han påpeker også han at det er flere Tippeligaklubber som er hardere rammet av den økonomiske krisen enn det Brann er. Selv om Brann ikke har den store handlefriheten, slipper de å gi fra seg sine beste spillere.

Vi skal heller ikke glemme, må jeg få legge til, investorselskapet Hardball. De er fortsatt villige til å støtte Brann under de rette forutsetningene.

Steinar Nilsen er ikke like optimistisk:

– Vi kan ikke konkurrere med Rosenborg i min kontraktstid, verken når det gjelder lønninger eller i overgangsvinduene.

Hvis vi klarer å holde på Erik Huseklepp, ser jeg ikke bort fra at Roald Bruun-Hanssen får rett, at Brann blir et bedre og mer stabilt lag neste sesong. Men avstanden til Rosenborg vil etter all sannsynlighet fortsatt være stor. I øyeblikket er den på 25 poeng. La oss håpe at den blir mindre, for med slike nivåforskjeller som det i øyeblikket, står norsk herrefotball i fare for å bli like «spennende» og «interessant» som norsk kvinnehåndball.

Hva tror du? Er du enig med RBH?

Tags: , , , , , , , , , ,

Kommentarer