Hvem skal ut?

Steinar Nilsen har snart vært Brann-trener i ett år. Nå ønsker han å sette sitt stempel på stallen. Snart får vi vite hvem som er hans favoritter, og hvem som han ikke ønsker å ta med seg videre. Allerede i januar vil han gi beskjed om hvilke spillere som blir satset på i 2010-sesongen.

Bortsett fra Thorbjørnsen, Kristjan Örn Sigurdsson og Kristian Flittie Onstad, har resten av spillerne kontrakter med Brann til minimum ut 2010.

Ingen Sigurdsson i 2010?

Ingen Sigurdsson i 2010?

Noen skal ut. Sigurdsson tror jeg forlater oss av egen fri vilje (Vif?). Men hvem andre? Etter min mening er det ikke for mange som bør føle seg for trygge på en karriere videre i Brann. Til det har prestasjonene vært for ustabile. Ja, hvis vi ser bort i fra Erik Huseklepp, som har vært strålende hele sesongen.

Jeg er spent på hvem som settes ut i kulden. Jeg tipper at spillere som Matias Møvik, David Nielsen, Cato Guntveit, Johan Thorbjørnsen og Kristian Flittie Onstad går en usikker fremtid i møte.

Jeg ville heller ikke følt meg for trygg hvis jeg het Bjørnar Holmvik, Gylfi Einarsson eller Eirik Bakke.

Det betyr ikke at noen av spillerne kommer til å forlate klubben. Det er tvilsomt om noen andre klubber kan tilby vrakede spillere den samme lønnen som det Brann har gjort. Vi husker hvordan det gikk da Hassan El Fakiri ble bedt om å finne seg en ny klubb. Han var selvfølgelig ikke interessert i å gå kraftig ned i lønn.

Hvem mener du Steinar Nilsen skal vrake?

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Kommentarer