Hva nå, Steinar Nilsen?

Steinar Nilsen får kritikk av spillerne.

Brann manglet ifjor en klar spillestil. Spesielt fremover på banen var det vanskelig å få øye på en gjennomtenkt plan. Hvordan ville egentlig Steinar Nilsen at Brann skulle spille? Hadde han en plan, eller var det spillerne som ikke forstod hans ideer?

Nå er vi i ferd med å få et svar. I følge TV2 kommer Brann-spillerne i sesongevalueringen med kritikk av Steinar Nilsen.

De er ikke fornøyd med måten han leder laget, og de etterlyser en klarere plan for det offensive spillet. De er også kritiske til at det før kamper legges for mye vekt på motstanderen og på å ikke slippe inn mål. Og enda mer bekymringsfullt:

Nilsen lytter ikke til spillerne. De blir ikke tatt med på råd.

Nilsen viser dessuten å være en lunefull mann. Han skal være full av humørsvingninger og hissige utbrudd. – Vi kan ikke forandre Nilsens person. Det er vi heller ikke interessert i.

De synspunktene som har kommer frem har vi tatt på alvor gjennom evalueringen. Vi har også diskutert det med Steinar og vi har en konstruktivitet rundt det, sier sportslig leder Roald Bruun-Hanssen. La oss håpe det. For et slikt samarbeidsklima kan ikke klubben leve med. Noe må skje.

Nå antyder Nilsen at han skal forandre seg, men hvis det ikke skjer kan sesongen bli svært vanskelig. Trener og spillere må ha tillit til hverandre. Er dette begynnelsen på slutten av Nilsens karriere i Brann? Eller er dette begynnelsen på et nytt og bedre samarbeid mellom trener og spillere?

Tags: , , , , , , , ,

Kommentarer