La meg presisere

el_fakirilead_95120c

I min forrige blogg er det noen som mener at jeg er i overkant negativ mot Steinar Nilsen. Det er til og med noen som tror at jeg ønsker at Nilsen skal få sparken. Det er å mistolke. Jeg mener ikke at Nilsen skal sparkes, hvis noen skulle tro det. Jeg mener heller ikke at han er verdens mest geniale trener, hvis noen trodde det. I likhet med mange andre Brann-supportere  er jeg avventende og villig til å gi mannen tid til å bevise at han er rett mann for oppgaven.

Poenget mitt med bloggen var altså ikke at jeg er kritisk til Nilsen, men at spillerne er det. Det har kommet frem i media at Brann-spillerne ikke er fornøyde med måten Nilsen leder laget på. Det er selvfølgelig en sak som er høyst interessant og som nødvendigvis må kommenteres i en blogg som handler om Brann.  Og at Nilsens dalende tillit i garderoben kan få store konsekvenser, vet vi. Vi husker alle hvordan det gikk med Mjelde da spillerne vendte seg mot ham.

Nå er ikke spilleren i like sterk opposisjon mot Nilsen som det de var mot Mjelde høsten 2008, men det kan fort skje hvis ikke samarbeidsklimaet bedrer seg. Hvis styret da insisterer på å holde på en trener som ikke spillerne ikke har tiltro til, kan man få tilstander som det Fredrikstad opplever. Der er konfliktene mange og støynivået høyt.

Det er til stadighet også mange som mener at jeg er for lite kritisk til Roald Bruun-Hanssen. Kanskje er jeg det, kanskje ikke. Det er mulig at RBH gjør en dårlig jobb for Brann. Det er mulig han gjør en fantastisk jobb. Jeg vet ikke. Det jeg vet er at han har minimalt med spillerom. Brann har ikke penger til å kjøpe inn nye spillere, og de får i øyeblikket ikke hjelp av verken Hardball eller Trond Mohn. Så hva skal han gjøre?  

Hva mener du? Er du fornøyd med Nilsen og Bruun-Hanssen?

Tags: , , , , , , , , ,

Kommentarer