Bør Skarsfjord få fortsette?

Vår nye helt?

 

Rune Skarsfjord har ikke vært vikarierende hovedtrener lenge. Det har så langt blitt to kamper der han har hatt ansvaret. I den første kampen, mot Hønefoss, gikk det meste galt, men siden Skarsfjord bare hadde hatt noen få dager alene med spillergruppen, og siden de personlige tabbene ble helt avgjørende for resultatet, var det få som klandret Skarsfjord for tapet. Svenneprøven hans kom mot Aalesund. Den bestod han. Det var ikke bare det at Brann vant, men vel så viktig var det at det var fasong over laget igjen. Skarsfjord hadde tatt grep, og han lyktes.

Blant annet derfor er det nå mange som tar til ordet for at Skarsfjord skal bli Brann-trener ut sesongen. Det vil gi Brann atskillig bedre tid til å finne den nye hovedtreneren, og det gir klubben en mulighet til å ansette nye folk i riktig rekkefølge. Først en ny daglig leder, deretter en ny sportslig leder, til slutt en ny trener.

Det er mye som står på spill. Steinar Nilsen førte laget ned i bunnstriden. Den som overtar Brann i sommer må føre laget langt unna denne overlevelseskampen.  Er Rune Skarsfjord rett mann til det?

Det er flere faktorer som tyder på det. Her er noen flere enn de allerede nevnte:

  • De taktiske endringene han gjorde før den viktige Aalesund-kampen var overbevisende.
  • Flere spillere har uttalt seg positivt om hvordan han har ledet treningene.
  • Han er en billig løsning.
  • Alternativene er få og dyre.

Og hva taler i mot? Vel, han var Steinar Nilsens assistent. Han var med å føre Brann ned i sumpen.

Hva mener du? Bør Skarsfjord få fortsette ut sesongen?

Tags: , , ,

Kommentarer