Skarsfjord også neste sesong?

Å, hvilken lykke!

Nå begynner det for alvor å ligne noe. Nok en kamp uten tap og nok en seier på bortebane. I fem kamper på rad har Brann klart å sanke poeng. Noe lignende klarte Brann aldri under Steinar Nilsen, og denne fine statistikken forteller oss at trenerskiftet var helt nødvendig, og at valget av Rune Skarsfjord var helt riktig. Nesten alt Skarsfjord har foretatt seg etter at han ble hovedtrener har gitt tellende resultater. Nå spiller Brann med en helt klar og tydelig stil. Flere av spillerne har fått nye roller som de sprudler i. Trekkene med å trekke inn Jan Gunnar Solli i den defensive midtbanen og Petter Vaagan Moen inn som hengende spiss, har vært geniale. Hvis vi samtidig tar med oss at Skarsfjord har brakt med seg humør inn i spillergruppen, og at alle hans svar til media oser av stor fotballfaglig kompetanse, så finner i hvert fall ikke jeg mye å utsette på vår nye hovedtrener.

Det er ennå for tidlig å si om Skarsfjord er rett mann for Brann også de kommende sesonger, men i øyeblikket kan jeg ikke tenke med en bedre kandidat enn ham.

Nå har Skarsfjord også fått i gang Mjelde, Guastavino og Huseklepp. Alle de tre nevnte spillerne har siden de første serierundede vært skygger av seg selv. Selv etter at Skarsfjord overtok forble prestasjonene deres skuffende. Mjelde anonym, Huseklepp uten scoringer, og Guastavino på benken. I dag var alle tre sterkt delaktig i seieren. Det var spesielt godt å se at det har løsnet for Huseklepp. Mot Stabæk hadde han én målgivende pasning og én scoring. Mot Sandefjord hadde han to målgivende og én scoring. Huseklepp er definitivt på vei mot godformen.

Fem kamper på rad uten tap. Fire mål. Tre poeng. Jeg nyter stunden.

Tags: , , , , , , ,

Kommentarer