Skarsfjord, Sandstø eller Jonevret?

Er dette Branns trener i 2011?

Rune Skarsfjord er Brann-trener ut denne sesongen. Etter det er det ingen som aner hvem som skal ha ansvaret. Muligens, mest sannsynlig, får Skarsfjord fortsette. Men det kan også hende at styret i Brann finner en annen løsning, for eksempel mannen som nå har stor suksess med Løv-Ham.

Det begynner å haste. Det er ikke lett å lokke nye spillere til klubben når trenerspørsmålet er uavklart. Det er heller ikke lett å få Brann-spillere som Moen og Solli, spillere med kort tid igjen av kontrakten, til å skrive under på en ny, av samme grunn.

Forrige gang Brann skulle ansette ny trener brukte de svært lang tid før valget ble tatt, uten at det hjalp så mye. Steinar Nilsen lyktes ikke som Brann-trener.

Kanskje det er like greit å ansette Skarsfjord først som sist. Jeg er rimelig overbevist om at det blir han uansett. Han har vist at han kvaliteter, menneskelige som pedagogiske, og ikke minst fotballfaglige.

Men for all del, det finnes andre dyktige kandidater der ute. Trond Sollid er en av dem, men han tror jeg vi skal glemme i denne omgang. Sollid er en meget dyr mann, mens Brann er en meget fattig klubb.

Da harmonerer det mer med Arne Sandstø og Brann. Sandstø er bergenser og har bevist flere ganger at han kan faget sitt, ikke minst i år da han har løftet Løv-Ham til nye høyder. Hvis alt klaffer kan faktisk Løv-Ham rykke opp. Det er imponerende hva han har fått til.

En annen dyktig kar som er ledig på markedet er Kjell Jonevret, som Molde av uforståelige årsaker sparket. Han gjorde i fjor Molde til Rosenborgs hardeste konkurrent. Nedturen i år tror jeg kan forklares med tynn stall, skader på sentrale spillere og salget av Diouf. Jonevret er i øyeblikket arbeidsledig og bør vurderes av Brann.

Tre dyktige kandidater, Sandstø, Skarsfjord og Jonevret. Hvem tror du Brann velger? Hvem mener du Brann bør velge?

Tags: , , , ,

Kommentarer