Er stallen god nok?

Smil da Fredrik, du spiller for Brann!

Med signeringene av Zsolt Korcsmár og Christian Kalvenes er, i følge Roald Bruun-Hanssen, stallen så å si komplett. Det jobbes fortsatt med knytte til seg Juninho, men det er også det eneste det jobbes med. Så sant Erik Huseklepp ikke forsvinner før 31. januar, kommer ikke Brann til å signere flere spillere.

Det betyr at Brann har denne stallen i 2011:

Målvakter: Håkon Opdal, Piotr Leciejewski og Øystein Øvretveit

Forsvar:  Birkir Sævarsson,  Christian Kalvenes , Lars Grorud,  Hassan El Fakiri, Zsolt Korcsmár, Yaw Amankwah , Bjørnar Holmvik

Midtbane:  Rodolph Austin Carl-Erik Torp Fredrik Haugen Erik Mjelde Tijan Jaiteh Bjarte Haugsdal

Angrep:  Kim Ojo, Diego Guastavino, Erik Huseklepp (?)

19 spillere. I tillegg skal stallen fylles opp med ungdommer fra egen stall. Sannsynligvis med spillere som Kjetil Kalve, Eirik Birkelund og Kristoffer Møvik. Og, altså, muligens Juninho.

Med tanke på hvor lite penger Brann har å rutte med, er tilfanget av nye spillere overraskende bra. Men så har da heller ikke Brann brukt én krone på kjøp av nye spillere.

De nye i klubben er: Piotr Leciejewski (byttehandel), Lars Grorud (gratis), Carl-Erik Torp (gratis), Fredrik Haugen (Softball), og Kim Ojo (gratis). Samtlige er hentet fra Adeccoligaen.  I tillegg er Zsolt Korcsmár (Chess og Hardball) og Christian Kalvenes (gratis) signert igjen, og Bjarte Haugsdal har kommet tilbake fra utlån i Løv-Ham.

Kort oppsummert kan vi fastslå at stallen er en blanding av Adecco-spillere (som for eksempel Torp og Grorud), unge og talentfulle (Haugen og Kalve), gamle travere (Kalvenes, Fakiri), ”på terskelen til å bli etablerte” (Amankwah og Korscmár), etablerte (Mjelde og Guastavino), og én stjerne (Huseklepp).

Hvor god er egentlig denne stallen? Hva kan vi forvente oss? Blir Brann nedrykkskandidat, medaljekandidat, eller middelhavsfarer?

Tags: , , , ,

Kommentarer