Gratulerer, Erik!

Serie A. Fordi han fortjener det.

Brann hadde is i magen og ventet på det rette tilbudet. Det kom, og dermed blir Erik Huseklepp omsider solgt. Ikke til et skotsk topplag, men til et italiensk bunnlag. Bari klinger imidlertid vel så fint som Celtic, og i løpet av kort tid vil Huseklepp møte store stjerner som Zlatan Ibrahimović, Diego Milito, Francesco Totti og Alessandro Del Piero.

Dette unner jeg Erik Huseklepp. Mannen har vært usedvanlig tålmodig, usedvanlig raus, usedvanlig profesjonell, og usedvanlig lojal. Dette er drømmen hans, og den blir nå oppfylt.

Roald Bruun-Hanssen, lederen som helt ufrivillig har måttet bære hele Branns motgang på sine skuldre, skal ha skryt for måten han har håndtert overgangsspekulasjonene og forhandlingene rundt Erik Huseklepp på. Brann sitter igjen med en solid sum, penger som den økonomisk skakkjørte klubben virkelig trenger.

Men den største og eneste profilen fra laget er borte. Brann er i øyeblikket betydelig svekket. Selv om det skjer mye positivt i klubben nå med satsing på unge spillere, kan vi gjøre oss forhåpninger om annet enn å overleve i Tippeligaen 2011?

Tags: , , , , ,

Kommentarer