Midlertidig ute av drift

Vi tok telling i går. Svela ble syk, Lura var i et lenge planlagt heldagsmøte i programkomiteen til Nordiske Mediedager.

I dag er begge tilbake på jobb, og vi jobber hardt med å ta igjen det tapte. Valgkampen har jo ikke tatt pause, for å si det mildt.

Frps asylpolitiske påstander er interessante å gå nærmere etter i sømmene. Og hva med debatten mellom Ine Marie Eriksen Søreide og Anniken Huitfeldt på Dagsnytt 18 om friskoler? Begge kan da ikke ha rett? Kanskje begge tar feil?

Erna Solbergs påstand om milliardene vi ville ha mistet dersom SVs oljepolitikk hadde fått gjennomslag, er fortsatt under arbeid. Vi håper å publisere den i løpet av dagen.

Responsen på faktasjekk.no har vært overveldende. Vi får selvsagt tips fra deltakere i det politiske liv, men også fra fageksperter, fra andre journalister og fra helt vanlige, politisk interesserte borgere. Takk til dere alle!

Vi innser at vi umulig kan dekke over alt. Det viktigste for oss er at vi kan innestå for researchen, ikke at vi skal sjekke flest mulig påstander. Derfor må vi prioritere hver eneste dag.

Fortsett med å tipse oss, så skal vi jobbe på spreng frem til 14. september med forsøksvis å dokumentere påstander som slynges ut i valgkampen.

Send oss gjerne en mail!

Kommentarer