Write us your thoughts about this post. Be kind & Play nice.
 1. trultelino sier:

  V E L D I G glad på dine vegne, OJ. Gratulerer med overstått undersøkelse, og gratulerer med et rasende friskt hjerte! :-)

 2. Øystein sier:

  Yay! Håper at det er mulig å gjøre noe med bryst smertene og at de forsvinner snart. Hurtig kommer, hurtig går, får vi håpe. Det kan jo ødelegge treningsgleden om det bare gjør vondt…

  Nå blir det spennende om vekten fortsatt er under 100kg neste måling! som er vel snart !

 3. Ole Johannes Ovretveit sier:

  99 i dag, etter ei veke i ein lenestol:-)

 4. Vegard sier:

  Så bra, gler meg til fortsetjinga no. Sikkert ikkje heilt lett å legge frå seg tankane, men det går etterkvart:)
  10 dagar fri ein månad før konkurransen er ikkje krise, formen er nok bra første økta, så synke den litt, men bør komme seg greit etter ei vekes tid. Trur ikkje dette vil svekke deg veldig mtp. maratonet, kanskje har du fått bygd deg opp og samla mykje overskot. Kanskje ta litt mindre intensive økert i byrjinga, slik at du liksom får i gong maskineriet igjen. Uansett, Siri-Marte har nok kontroll, lykke til:)

 5. giurato sier:

  Stå på! jeg heier på deg!

 6. anne sier:

  Så flott! Det var godt å høre! Nå satser vi på at smertene forsvinner og!

 7. Strilo sier:

  Dette var kjekt å høyre! Klem frå strilalandet! Vedr Voltaren: Kan gjera deg meir ømfintleg for sollys, så smør deg godt med faktorar du veit dersom du tek Voltaren og vil gå på tur.

 8. Svein sier:

  Stå på!

 9. Ingmar sier:

  Godt at hjarta er i orden.

  Denne roinga di, kor lenge har du dreve på med den? Kan det tenkjast at brystsmertene har samanheng med den aktiviteten?

  Elles synest eg det er fornøyeleg lesing å fylgja med på bloggen din.

  Stå på!

 10. Torbjørn sier:

  Magisk!!!! Det er jo faktisk (i det heile og store) likegyldig om du klarer å fullføre maraton eller ikkje. Du veit med deg sjølv at du ha gjort alt du kan, du har tatt tak i deg sjølv på ein måte som svært få kan seie dei har gjort. Og gevinsten du har fått, med ein tryggleik på eiga helse, må jo vere verdifull?

  Men for all del, maraton er vel fortsatt målet…

 11. Beateb sier:

  Kvinner har blitt rotet og beglodd i det nevnte området i tusener av år….Ja, jeg snakker om fødsler… føler seg ikke så veldig verdig nei…

 12. Gretelandoy sier:

  Gratulerer med sterkt og friskt hjerte! Godt det er overstått! Fortsatt god treningsøkt!

 13. Marion sier:

  Jippi, ble såååå glad på dine vegne at hjertet var i orden, fantastisk;-)))

 14. Lillhro sier:

  Synes du burde ta deg en tur til kiropraktoren. Mulig du har noen ribber som er «låst», og da får du brystsmerter som kan gjøre en ganske så bekymret.

 15. Raymond sier:

  Veldig Veldig Bra! Kjør på videre med trening!

 16. trixiaB sier:

  Det var gode nyhende! Den digre maskina kunne ikkje sjå om det var brist i nåke ribbein elle nåke når ho fyst var sveiva i gong der?

 17. Gjest sier:

  Kanskje du burde sjekke gallen. Stort vekttap/kostendring kan ofte føre til problemer m gallen.

 18. Kirsten Engelsen sier:

  Så utrolig godt å høre at hjertet ditt er i orden. Du får se på de 10 dagene som en investering i visshet om at hjertet er i orden.

 19. Øystein sier:

  Godt poeng! Kanskje du bør ta en pause med roing? Muligens du hadde smerter før du begynte med roingen også, men roing kan ha forsterket smertene du har klarte å holde i sjakk tidligere.

 20. Trine sier:

  Gratulerer med overstått undersøkelse og friskt hjerte! :-)

 21. tanga trond sier:

  Ble du overrasket over at 10-15 år med ganske stor overvekt ikke hadde gitt innsnevringer og synlige tegn? Kanskje grunnen er at du samtidig har vært så fysisk aktiv med fjellturer og jakt?

 22. Olavhesjedal sier:

  gratulerer ole johannes. no er det vel ingen ting meir som kan hindra forsoeket paa aa bera titelen «maratonmannen» med rette. sjoelv var eg var paa table mountain foer frukost i dag og sleit godt paa siste fjerdedelen. starta alt for fort og saa forsvann energien.det heile skjedde etter 4 veker med intervalltrening. dersom eg hadde hatt tendens til depresjonar kunna eg ha faatt det i dag.
  helsing fraa ein glad og letta onkel pille paa familiens vegne

 23. Ghesselberg sier:

  Ta dah! Good news.

 24. muskelknuta sier:

  kjempe flott at du ble erklært hjertefrisk du og. 😀 Et lite tips til deg, en muskel bak på skulderbladet på «hjertesida» går frem over brystkassa, og kan gi hjertesmerter. Se om du får noen til å knake og trykke deg på ryggen og holde på punktet som gjere ilt noen ganger for dagen. Om du har vondt under ribbebeina så går du i samme høgde bak på ryggen, få noen til å massere deg der. Lykke til!

  Helsing medpasient på med.1 som og kun fekk gode beskjeder om hjertet, at det er musklene som spiller et puss.

 25. Leidulf Bjarte Ekren sier:

  hadde noen lignende smerter som du beskriver for noen år siden,og gjekk gjennom ein del tester på bergen hjertesenter.det viste seg at hjertet var i kjempe form,og at smertene kom fra musklene mellom skulderbladene.det går visst noen nerver frem mot brystet ,som gjør at det kan forveksles med bryst smerter.fekk voltaren for dette,og etter eit par timer var smertene borte.tipper det skyldes roingen din

 26. Kathrine sier:

  Så flott det ikkje var noko gale. Gratulerer

 27. Jenny sier:

  Så bra! Jeg er veldig glad og lettet på dine vegne! (Selv om det til tilder var svært fornøyelig med ekstra blogginnlegg…) Lykke til med treninga!

 28. RRH sier:

  Skjønne deg, så utrolig godt å høre at det gikk så bra – er så stolt av deg for det du har gjort og inspirasjonen du er:D All verdens lykkeønskninger videre, flinke du!

 29. Cyclo sier:

  Godt å høre at du er fin i hjertet ditt! Du skriver så engasjerende og morsomt at jeg må le mange ganger i alvoret. Verk i brystmuskulaturen kan få en til å lure på mange alvorlige diagnoser.

  Lykke til med treningen!

 30. Santnok sier:

  Så utrolig herlig å høre at alt står bra til med deg. Dette med muskelsmerter og alt fra til å være diffuse, vage til å være skarpe og ubehagelige gjør ikke akkurat at man blir høy i hatten. Nå er alt avklart og overstått og du kan ta til igjen med treningen igjen. Dette klarer du OJ, og jeg har stor tro på deg. Det står virkelig respekt av at du står på som du gjør. Jeg heier på deg. Stå på videre, «grabben»… :)

 31. Susanne sier:

  Gratulerer som friskmeldt hjertepasient! Dette klarar du deg kjempeflott gjennom, stå på 😀