Selger narkotika rett rundt hjørnet

Narkotika er langt fra utilgjengelig for ungdom. I Åsane er det lettere å få tak i narkotika enn utstyr til hobbyer.

FOR TILGJENGELIG: «Reggie» mener det er for lett å få tak i narkotika i Åsane. Foto: Colourbox

Jeg bor på Flaktveit i Åsane. Jeg har aldri prøvd noen form for rusmidler, men her en dag leste jeg en blogg som mente at det er «enklere å få tak i narkotika enn andre ting». Dette var så sant at jeg måtte skrive et innlegg om det.

Mye av det jeg bruker i hverdagen min, som for eksempel utstyr til hobbyer, må jeg reise inn til byen for å kjøpe. Det er irriterende, men markedet er dessverre ikke stort nok til at det kommer slike butikker til Åsane.

 

Les mer fra BTbatt på Facebook og Twitter

Hvis jeg vil ha tak i stoff kan jeg bare sende en melding på Facebook

Derimot er det ikke noe problem for meg å få tak i narkotika. Jeg har aldri prøvd det, men jeg kjenner flere personer som driver med det ofte. Hvis jeg vil ha tak i stoff kan jeg bare sende en melding på Facebook – så sitter jeg med det i hendene samme kveld. I grunnen trenger jeg ikke å gå mer enn 200 meter ned i en park for å finne noen som selger.

Narkotika er skremmende tilgjengelig for oss unge.

Kommentarer